top of page

VERZENDEN EN RETOURNEREN

VERZENDEN

Wanneer uw betaling bij ons binnen is zullen wij ernaar streven uw goederen binnen 3 werkdagen en in ieder geval binnen 5 werkdagen naar u te versturen.

RUILEN EN RETOURNEREN

U kunt artikelen, die u heeft  besteld via onze webshop ruilen voor een ander artikel of terug sturen. Dit kan tot 14 dagen na ontvangst van uw aankopen.  Na 14 dagen verloopt het retourrecht.

Artikelen gekocht met korting kunnen niet meer geretourneerd, alleen geruild

Artikelen gekocht met 50 % korting of meer kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Ruilen

U kunt het artikel dat u gekocht heeft ruilen bij ons voor een andere maat of voor een ander artikel.

U bestelt het vervangende artikel en vermeldt in het vak voor opmerkingen dat u een artikel wilt ruilen. U vermeldt hierbij ook om welk artikel het gaat, in welke maat, kleur, etc.  Het om te ruilen artikel stuurt u samen met ons retourformulier terug naar onderstaand retouradres.  Zodra wij uw retour hebben ontvangen zullen wij het vervangende artikel naar u opsturen.  Vult u wel aub het gehele retourformulier in dat u bij uw bestelling vindt.  

Retourneren

Artikelen die niet aan de vereisten voldoen waar u van zou mogen verwachten dat het product aan voldoet, kunt u tot 14 dagen na ontvangst aan ons retour sturen. Dit kan alleen als het artikel ongebruikt is. U dient eerst een retourformulier aan te vragen via info@biogoed.com en het hele retourformulier in te vullen en dit bij uw bestelling te doen. U kunt het gefrankeerd sturen naar onderstaand retouradres. Na ontvangst van de producten en na beoordeling of deze ongebruikt en onbeschadigd zijn, ontvangt u het bedrag van uw retour gestuurde artikel binnen enkele dagen op uw bankrekening. Zonder retourformulier of onvoldoende gefrankeerd, dan zullen wij uw zending niet in behandeling nemen.

Retouradres:

BioGoed

Nieuwe Wolpherensedijk 18

4202 LR  Gorinchem

Wij zijn op zondag gesloten!

bottom of page