top of page

HI VISITER,

Wat leuk dat je interesse in mijn website hebt. Ik wil je hier graag wat vertellen over mijzelf en de reden van het ontstaan van deze site.

Biogoed - duurzame producten - Zo Schoon
Biogoed - duurzame producten - Zo Schoon

MIJN VERHAAL

Sinds een aantal jaar wonen wij in een natuurgebied. Hier is mijn liefde voor de natuur en haar Schepper ontstaan. Dagelijks zie ik wat hier groeit en bloeit als ik met mijn hond aan het wandelen ben.

 

Met pijn in mijn hart zie ik hoe leeg de sloten aan het raken zijn en hoe weinig insecten er rondvliegen in vergelijking met het eerste jaar dat we hier woonden. 

Biogoed - duurzame producten - Zo Schoon

4 Jaar geleden zijn we vegan gaan eten, juist ook vanwege deze prachtige natuur die we in ons eentje niet kunnen redden maar waar we wel onze verantwoordelijkheid willen nemen.

En juist ook door deze passie voor onze prachtige aarde, is het verlangen ontstaan om hier meer voor te doen. Om ook op déze manier mijn eigen bijdrage te leveren en te pogen anderen te enthousiasmeren en een stuk bewustwording te creëeren om allemáál onze verantwoordelijkheid te nemen.

 

            Wat we altijd deden, kan niet meer. Het is tijd voor verandering, vernieuwing!

CONTACT

Wil je graag reageren op mijn site, heb je tips, info, vragen of wil je gewoon even contact? Mijn email staat hieronder, ik hoor je graag!

bottom of page